Lokation og overnatning

Ro og smukke omgivelser er med til at skabe et kreativitet rum..

Stedet:

Kurset finder sted på en gård fra sidst i 1800-tallet, som ligger i smukke omgivelser tæt ved Limfjorden, Fur og Brokholm Sø. Bygningen er blevet gennemgående restaureret af Andreas Svane med stor respekt for håndværkstraditioner og materialer og med øje for detaljer. Der er masser at se på og få inspiration af.

Selvet håndværkskurserne foregår i værkstedslængen, hvor der er fyrretræsgulv og gulvvarme, toilet og tekøkken – og en betragtelig værktøjssamling.

Der vil være en snittebænk og et sæt dedikeret værktøj til hver kursusdeltager.

Overnatning:

Overnatning kan ske i værkstedet (medbring soveudstyr), i telt tæt ved værkstedet eller man kan booke sig en hytte ved Salling Camping eller et værelse hos en b’n’b i området. Spørg os ad.

Tidligere Grøn Sløjd kursister udtaler...

Det var en helt igennem positiv oplevelse at arbejde med grøn sløjd. Dejlige omgivelser, flinke mennesker og god atmosfære og god mad ikke at forglemme. Stor ros til alle for indsatsen og det pædagogiske overskud og tålmod fra både Peter og Andreas. Man kan jo godt være lidt famlende som nybegynder, men de formåede at skabe en rigtig god stemning, så man ikke var nervøs for at spørge eller fejle. Tak for det. Det er med sikkerhed ikke sidste kursus for mit vedkommende.
Morten Ørskov
Skammel kursus deltager
Kursist på Grøn Sløjd kursus
LKurset - og Peter og Andreas - kan virkelig varmt anbefales 😀 Var af sted i sidste weekend og kom hjem med en flot skammel, gode erfaringer og en masse rare tanker i bagagen 😉 Stedet er inspirerende og ualmindeligt hyggeligt - og I er bare go´e!
Mette Ósland Pedersen
Skammel kursus deltager